Yaabba

Opdrachtgevers

Content is king

Ook in de healthcare kunnen we er niet meer omheen. Content is King om je te onderscheiden en je doelgroepen te bereiken. De vraag naar kwalitatieve en unieke medische content is groter dan het aanbod. Daarom zijn wij Yaabba gestart. Het online platform dat opdrachtgevers en gekwalificeerde schrijvers van medische content met elkaar verbindt. Als organisatie is het van groot belang betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid op een begrijpelijke manier aan je doelgroep te presenteren. Via ons platform leg je eenvoudig je wensen voor aan een geselecteerde community van Yaabba-schrijvers. Ons netwerk biedt snel betaalbare en kwalitatieve medische content voor websites, email, social media en andere communicatiekanalen. Sluit je nu aan en bereik jouw doelgroep!

Aanmelden
medische teksten
medische teksten

Hoe werkt het dan precies?

01

Meld je aan

Aanmelden is erg eenvoudig. Maak het bedrijfsprofiel compleet, zo geef je de schrijvers een goed beeld van jou als opdrachtgever.

02

Credits kopen

Op het platform wordt er betaald met credits. Kies een credit-pakket uit dat het beste aansluit bij jouw wensen. Vervolgens kun je jouw eerste opdracht plaatsen.

03

Plaats een opdracht

Goede voorbereiding is het halve werk. Zorg voor een duidelijke omschrijving van de opdracht, zodat de schrijver precies weet wat er van hem/haar verwacht wordt.

Bepaal de kosten

Het aantal credits die je voor een opdracht betaalt, hangt af van diverse factoren: de doelgroep, het aantal woorden, het gebruik van referenties en het niveau van de schrijver. Met onze online rekentool heb je volledig inzicht in de kosten.

Bepaal de deadline

Door ons brede netwerk van medische schrijverskunnen wij snel leveren. Hoe snel wil jij dat er geleverd wordt? De minimale deadline is 2 dagen!

04

Review and approve

Je wordt automatisch op de hoogte gesteld wanneer de schrijver klaar is met jouw opdracht. Indien nodig, vraag een gratis revisie aan. Tevreden? Accepteer de tekst en laat een review achter voor de schrijver.

Waarom Yaabba?

Waarborgen van kwaliteit

De kwaliteit van de schrijvers wordt gewaarborgd door een toelatingsprocedure in combinatie met een review-systeem. Om als schrijver toegang te krijgen tot de community moet de trainingsfase succesvol worden doorlopen. Vervolgens worden schrijvers ingedeeld op schrijfniveau: junior, medior, senior, expert of professional. Door te werken met schrijfniveaus, kunnen we een beter match maken tussen complexiteit van de opdracht en niveau van de schrijver. De reviews van de opdrachtgevers zijn bepalend voor de ontwikkeling van een schrijver: hoe beter de reviews, hoe hoger het niveau van de schrijver.

Unieke medische content

De Yaabba-community kent een grote diversiteit aan medische schrijvers. Ieder heeft zijn eigen interessegebied, zijn eigen schrijfstijl en zijn eigen opgedane ervaringen die hij/zij met zich meebrengt. Door te vertrouwen op de meerwaarde van de unieke identiteit van iedere persoon, zorgen onze schrijvers voor een enorme variatie aan medische content.

Let's talk

Nieuwsgierig naar wat Yaabba voor jouw organisatie kan betekenen?
Maak dan nu een afspraak voor een digitale kennismaking.
Wij nemen contact met je op!