Yaabba

Schrijvers

Hey schrijftalent

Heb jij medische kennis en een passie voor schrijven? Dit is je kans! Als medische schrijver bij Yaabba maak je content voor een diverse groep opdrachtgevers. Denk bijvoorbeeld aan teksten over trends binnen de oncologie, langetermijngevolgen van diabetes of nieuwe studies omtrent geneesmiddelen. Teksten voor doelgroepen als cardiologen, verpleegkundigen of anesthesiologen. Je werkt wanneer jij wilt en hoeveel jij wilt. Naarmate je groeit als schrijver, groeit ook je inkomen. Lijkt je dit wat? Schrijf je dan nu in!

Aanmelden
medische schrijvers
medische schrijvers

Hoe werkt het dan precies?

01

Meld je aan

Aanmelden is erg eenvoudig. Je start met twee trainingsopdrachten. Aan de hand van deze opdrachten bepalen we jouw schrijfniveau en stomen wij je klaar voor een schrijfcarrière bij Yaabba. Geslaagd? Dan ontvang je 30 euro voor het afronden van de trainingsfase én kun je direct aan de slag als medische schrijver!

02

Kies jouw opdracht

Binnen de Yaabba community streven we naar flexibiliteit. Je hebt helemaal zelf in de hand waar, wanneer en hoeveel je werkt. Kies een opdracht die jou aanspreekt. Je ziet direct wat de deadline is en hoeveel je kunt verdienen.

03

Make money

Wanneer je klaar bent met schrijven, dien je de tekst in ter goedkeuring. Zijn er geen aanpassingen meer nodig, dan ontvang je de uitbetaling op je account en krijg je een review van de opdrachtgever. Op naar de volgende opdracht!

04

Doorgroeien

De reviews van de opdrachtgevers en het aantal opdrachten die je voltooit zijn bepalend voor de ontwikkeling van jou als schrijver. Hoe meer je schrijft en hoe beter je wordt beoordeeld, des te hoger je schrijfniveau (junior, medior, senior, expert of professional) en hoe meer je verdient. Dit kan oplopen tot wel €90 per uur!