Yaabba

Over ons

Wij zijn Yaabba

Het eerste online platform voor medische content. Wij vinden de toegang tot medische schrijvers te gering en de markt rondom medische inhoud te conservatief. Yaabba is de oplossing voor de groeiende vraag naar medische content. Wij verbinden opdrachtgevers en schrijvers van medische teksten. Samen maken we unieke en kwalitatieve content.

medische content
medische content

De missie van Yaabba

Het is onze missie om organisaties en getalenteerde medische schrijvers met elkaar te verbinden. Hiermee streven wij ernaar de beschikbaarheid van creatieve, kwalitatieve en begrijpelijke medische informatie in Europa te stimuleren.

Waarom is dit van belang?

‘Knowledge empowers people‘. Het is van groot belang dat organisaties informatie over gezondheid en zorg op een toegankelijke en begrijpelijke manier aan hun doelgroep aanbieden. Uitstekende content stelt de zorgverlener in staat om de kwaliteit van zorg te optimaliseren. Begrijpelijke informatie maakt het voor patiënten mogelijk om beter de regie te houden over hun gezondheid. Organisaties kunnen met unieke medische content een onderscheidende positie creëren die van meerwaarde is voor hun klanten. Kortom, win-win-win.

De werkwijze van Yaabba

Bij Yaabba streven we iedere dag naar onderstaande waarden en idealen.

Self-creation

Wij geloven dat vrijheid sterk samenhangt met ‘self-creation’. Daarom bieden we een omgeving waarin mensen gemotiveerd worden om aan hun eigen toekomst te werken. Bij Yaabba vertrouwen we op de meerwaarde van diversiteit en de unieke identiteit van iedere persoon.

Transparantie

Wij geloven in de waarde van ‘giving back’ door alles wat we weten, leren en doen met iedereen te delen.
Geheimzinnigheid en oneerlijkheid wijzen we af

Avontuur

Als iedereen dezelfde richting op gaat, geloven wij dat het van groot belang is om alternatieve routes te ontdekken. Yaabba hoopt uit te blinken als de uitzondering op de regel en streeft naar innovatie en creativiteit.

Vrijgevigheid

Ons doel, belangrijker dan groei en financieel succes, is dat we het leven van individuen verrijken met onze kennis en ervaring. We streven naar het bieden van meerwaarde aan diverse vakgebieden, zoals marketing, content creatie, healthcare, start-ups alsmede de professionals met wie wij samenwerken.