Yaabba

Plan een demo

The medical content platform

Het creëren van kwalitatieve medische content en het vinden van de juiste medische schrijver kan uitdagend zijn! Ons platform biedt een breed netwerk van medische schrijvers en zorgprofessionals die gespecialiseerd zijn in het maken van medische content. Je plaatst eenvoudig jouw briefing op ons platform, krijgt je teksten snel geleverd en dat tegen een aantrekkelijk tarief. Kortom, onze schrijvers zorgen voor de productie van medische content en jij kunt je richten op jouw kerncompetenties. Win-win!

medische teksten

 

Plan een demo en
krijg je eerste tekst gratis

Benieuwd naar hoe ons platform werkt? Tijdens een online demo laten wij je zien waarom het creëren van medische content met Yaabba zo veel toegankelijker wordt. Bovendien krijg je gratis saldo ter waarde van 100 euro waarmee je direct ervaring met ons platform kunt opdoen.

Plan een demo

Omnichannel
customer engagement

Zorgprofessionals en patiënten zoeken dagelijks via diverse kanalen naar medische informatie. De zogenaamde patient journey en physician journey zijn rijk aan touchpoints die voor healthcare organisaties kans bieden om content aan te reiken. Succesvolle spelers in de healthcare industrie onderscheiden zich met omnichannel medische content en creëren hiermee meerwaarde en positieve ervaringen voor hun klanten. De uitdaging voor marketing en sales teams is om continu aan deze vraag naar content te voldoen. Zij hebben niet de tijd om zelf content te schrijven en aanbieders zijn vaak traag of kostbaar. Yaabba maakt de productie van medische teksten toegankelijk, snel en betaalbaar. Interesse in medische content voor artsen of patiënten? Check onderstaande video!

Agile met Yaabba

Yaabba past goed bij teams die agile werken. Met ons platform kun je snel en effectief inspelen op de vraag naar content. Onze processen zijn eenvoudig en transparant. Gratis revisies bieden de mogelijkheid om bij te sturen. En ons team van schrijvers biedt een hoge mate van kwaliteit en diversiteit.

Transparantie

Met onze online rekentool heb je nog voor het plaatsen van een nieuwe opdracht, volledig inzicht in de prijs van een medische tekst.

Gratis revisies

Om alle puntjes op de i te zetten, kun je gratis<br>revisies aanvragen. Dit geeft je de mogelijkheid om bij te sturen.

Snelle levering

Dankzij een breed netwerk van medische schrijvers kunnen wij snel leveren. Hoe snel wil jij dat er geleverd wordt? De minimale deadline is 2 dagen!

Hoge kwaliteit

Onze schrijvers worden zorgvuldig geselecteerd. We werken o.a. met ervaren medische schrijvers en artsen.
 

Maatwerk

Moet de tekst geschreven worden door een dermatoloog of reumatoloog? Of liever een ervaren medische schrijver? Aan jou de keuze. Wij leveren de juiste match.

Reviews

Tevredenheid van klanten staat voorop. Opdrachtgevers kunnen een schrijver beoordelen. Deze feedback loop waarborgt de kwaliteit.

Benieuwd naar wat we voor
jouw organisatie kunnen betekenen?

Tijdens een online demo laten we je zien waarom het creëren van medische content met Yaabba zo veel toegankelijker wordt. Bovendien krijg je gratis saldo ter waarde van 100 euro waarmee je direct ervaring met ons platform kunt opdoen.

Plan een demo

Content om je te inspireren